Випуск о 20:40 від 2 грудня 2021 року

2 гру. 20:40


- В 5 медзакладах Прикарпаття ліжка для пацієнтів з COVID-19 зайняті на 70 і більше відсотків. Про це повідомив головний санітарний лікар області Руслан Савчук. Серед них – і обласний фтизіопульмонолічний центр, в якому лікують хворих з двобічними пневмоніями.

- В центрі масової вакцинації населення, що на вулиці Галицькій, 2 в Івано-Франківську, працює команда підтримки «Дії». Як консультанти допомагають щепленим людям отримати сертифікат про вакцинацію – дивіться в сюжеті.

- 15 із 62 територіальних громад Прикарпаття недоотримали доходів у бюджет 2021 року. За словами директорки обласного департаменту фінансів Ірини Мацькевич, найбільші фінансові проблеми у шести громадах: Витвицькій, Галицькій, Івано-Франківській, Брошнів-Осадській, Долинській та Обертинський громадах. Зведений бюджет області цьогоріч недоотримає 166,5 млн грн.

- Фотовиставку “Портрет-мами” сьогодні презентували у Центрі надання адміністративних послуг Івано-Франківська. Створювала її обласна організація «Молода Просвіта» спільно з департаментом молодіжної політики та спорту міської ради. Кореспонденти Суспільног спілкувалися із матерями, фото яких представлені у експозиції виставки.

Інші випуски
Більше відео