Випуск о 20:40 від 30 листопада 2021 року

30 лис. 20:40


- В Івано-Франківську закривають відділення у міському перинатальному центрі, у якому лікували хворих на COVID-19. Станом на ранок там перебували чотири пацієнти з коронавірусною хворобою. Їх переведуть у стаціонари двох міських лікарень. Про це на оперативній нараді у міського голови розповіла начальниця управління охорони здоров’я Марія Бойко. До слова, за минулу добу на Прикарпатті медики зафіксували 167 нових випадків COVID-19. Це на 21 більше, ніж напередодні. Про це повідомили на Facebook-сторінці Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб. Упродовж доби померли сім прикарпатців із діагнозом "коронавірусна інфекція", одужали - 522 людини. Усього від початку пандемії на COVID-19 захворіли 120 859 прикарпатців.

- Місяць без газопостачання та опалення живуть мешканці одного з багатоквартирних будинків в Івано-Франківську. Люди вирішили перейти на індивідуальне опалення, оформили документи та оплатили роботи. Однак власники однієї з квартир не допускають газовиків замінити труби у їхньому домі. Через це мешканці ще восьми квартир залишилися без комунікацій. Чи можуть люди самотужки вирішити цю ситуацію - дізнавалися кореспонденти Суспільного. 

- Цього дня 2013 року на Майдані Незалежності спецпідрозділ «Беркут» розігнав мітингувальників. У результаті наступу силовиків десятки людей було травмовано, більшість із них - студенти. Прикарпатець Петро Сказків – один із учасників Революції Гідності. Хлопець грав на цимбалах для інших протестувальників на Майдані. Сьогодні інструмент, з яким він їздив на Майдан, залишився без майстра. Цьогоріч 4 лютого музикант помер від раку легенів. Як музика Сказківа стала "зброєю" Майдану, дізнавалася кореспондентка Суспільного у родичів, друзів та колег.

- Інспектори з паркування в Івано-Франківську від минулого тижня фіксують порушення за допомогою спеціальних планшетів. Кореспонденти «Суспільного» відзняли один із рейдів інспекторів, подробиці дивіться у сюжеті

- Чотири медалі здобули франківські спортсмени на чемпіонаті Європи із таеквон-до. Там продовж минулого тижня вони виступали у складі збірної України. Сьогодні спортсмени повернулися до Івано-Франківська. На вокзалі їх зустріли рідні та друзі.

Інші випуски
Більше відео