Випуск о 20:40 від 15 листопада 2021 року

15 лис. 20:40


- Завантаженість ліжок пацієнтами, які хворі на коронавірусну інфекцію, у лікарнях Івано-Франківщини складає 72,9%. Про це на брифінгу в облдержадміністрації повідомив начальник департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко.

- В Івано-Франківську у будинку на вулиці Сорохтея, 16 понад тиждень підвал заповнений водою через порив труби. Комунальне підприємство, яке обслуговує дім, аварію ліквідувати не може. Про це Суспільному розповіла мешканка будинку Вікторія Яковійчук.

- В Івано-Франківському обласному перинатальному центрі народилися троє немовлят у матерів з діагностованим COVID-19. Зараз малята перебувають у реанімаційному відділенні. Про це Суспільному розповіла лікарка відділення інтенсивної терапії новонароджених Людмила Тачинська. Загалом 17 передчасно народжених дітей доглядають медики Івано-Франківського обласного перинатального центру. До дня передчасно народжених дітей, який у світі відзначають 17 листопада, кореспондентка Суспільного побувала у відділенні, де виходжують малят, і поспілкувалася з їхніми матерями.

 

 
Інші випуски
Більше відео