Випуск о 20:40 від 11 листопада 2021 року

11 лис. 20:40


- В Івано-Франківську на стадіоні "Рух" відкрили центр масової вакцинації проти COVID-19. За словами директорки "Центру первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги міськради" Ольги Савчук, у центрі є вакцини Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac, AstraZeneca і Moderna.

- Прикарпаття 11 листопада отримало 190 кисневих концентраторів для районних і міських лікарень. Як розповів Суспільному директор обласного департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко, це — вже третя достава у регіон.

- В Івано-Франківську відкрили нову молекулярно-діагностичну лабораторію на території обласної клінічної інфекційної лікарні. Голова облдержадміністрації Світлана Онищук у коментарі Суспільному розповіла, що її облаштували за 8,5 млн грн з державного бюджету.

- Прикарпатці Назарій Бедрій та Станіслав Хмильківський перемогли на чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств у своїх вагових категоріях. Федір Хашалов завоював "золото" на чемпіонаті світу з фітнесу, а Олександр Дорошенко виборов "срібло" на чемпіонаті світу з джиу-джитсу.

Інші випуски
Більше відео