Випуск о 20:40 від 10 листопада 2021 року

10 лис. 20:40


- В Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні розгорнуть 80 ліжкомісць для дітей з діагнозом COVID-19. Про це під час виїзної наради повідомив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко.

- В Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні хворі на COVID-19 шість годин не отримували кисню з балонів. Усе через те, що зранку 10 листопада у бочці закінчився рідкий кисень, повідомив кореспондентці Суспільного заступник директора медзакладу Володимир Вовчук.

- Станом на 10 листопада в Івано-Франківську мешканці семи будинків, які обслуговує комунальне підприємство "Управляюча компанія "Комфортний дім", залишаються без тепла. За словами головного інженера компанії Ярослава Баб’яка, тепло у багатоповерхівки постачальники планують подати до кінця дня 11 листопада.

- Вдруге за рік самотужки взялися засипати ями від сіл Збора до Верхньої жителі Верхнянської територіальної громади на Івано-Франківщині. Ремонт шляху протяжністю 2,5 км не проводили понад 30 років. 

Інші випуски
Більше відео