Пожежа на сміттєзвалищі. Covid-безпека у Карпатах. Оновлений простір Пласту

4 лис. 19:00


Майже чотири доби десятки рятувальники ліквідовували пожежу на сміттєзвалищі в Тлумачі. Що стало причиною займання, розпитаємо Христину Перцович – речницю ДСНС в області та Ігора Худицького – начальника відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Тлумацької ТГ.

Якщо плануєте відпочинок на Прикарпатті, майте при собі документи, що доводять вашу COVID-безпечність. Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні регіональної комісії ТБ і НС. Усю інформацію відпочивальники та туристи зможуть довідатися із сайтів відпочинкових та рекреаційних комплексів. Про що саме варто знати, розповідає Віталій Фіглевський – начальник управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в області.

Вже незабаром франківські пластуни будуть зустрічатися в оновленому просторі. Його планують зробити сучасним та інклюзивним, а отримали таку змогу завдяки "Бюджету участі". Віртуально помандрувати оновленою територією ми зможемо разом з Тарасом Олійником – референтом зв’язків з громадськістю НСОУ Пласт Івано-Франківськ.

Інші випуски
Більше відео