Випуск о 19:00 від 14 жовтня 2021 року

14 жов. 19:00


- Віталій Мартинов – один з перших добровольців, які почали воювати на сході України. Це не перша війна, в якій чоловік бере участь. У 1990-х він воював у Нагірному Карабаху. Та каже, по справжньому «його» війна почалася у 2014 році, коли захищати довелося рідну землю.  Про перший бій, поранення та про те, як жити після реабілітації та допомагати військовим  - він розповів кореспондентам Суспільного.  

- В Івано-Франківському обласному перинатальному центрі розгорнули 24 ліжка для пацієнтів з COVID-19. Про це Суспільному повідомив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко. За його словами, під час попередньої хвилі зростання захворюваності на COVID-19, яка була навесні, в обласному перинатальному центрі розгорнули 72 "ковідні" ліжка. До слова, за даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, за минулу добу на Прикарпатті медики зафіксували 516 нових випадків COVID-19, що на 195 більше, ніж напередодні.

- В Івано-Франківську сьогодні відслужили панахиду за полеглими за волю і незалежність України та поклали квіти до могил. Після цього відбулася хода всіх учасників від Меморіального скверу до Вічевого Майдану.

- Турнір зі стрільби для учасників бойових дій з нагоди Дня захисників та захисниць України сьогодні вперше провели у селі Підлужжя Івано-Франківської громади. Організували захід представники міської та обласної Асоціації учасників АТО. За кубок області змагалися майже сотня військовослужбовців. 

Інші випуски
Більше відео