Випуск о 20:40 від 6 жовтня 2021 року

6 жов. 20:40


- За попередню добу з діагнозом «коронавірусна інфекція» померли 11 жителів Прикарпаття. Більше число летальних випадків в області востаннє фіксували у квітні. Про це свідчать дані РНБО. Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко пов’язує це із важким перебігом хвороби, викликаної штамом «Дельта», і пізньою госпіталізацією.

- Сьогодні у Надвірнянському лісівництві олімпійці та вихованці дитячої юнацько-спортивної школи висадили понад 4 тисячі дерев на ділянці площею гектар. Еко-акція «Олімпійський ліс» відбувається на Прикарпатті вдруге, цього року учасники використали п’ять порід дерев, які символізують п’ять континентів на олімпійському прапорі.

- Вихованці Центру соціальної адаптації для осіб з інвалідністю, що в Івано-Франківському Карітасі, самотужки виготовили дерев’яний млин та виставили його на аукціон на Facebook-сторінці. Та від початку онлайн-аукціону минув тиждень, однак досі жодна людина не запропонувала ціну, за яку б хотіла придбати вітряний млин. 

- Елементи для дитячого майданчика зі вживаного пластику облаштовують у дворі будинку на вулиці Пулюя, 15 в Івано-Франківську. Пляшки та кришечки від них збирали мешканці, а допомогли втілити ідею в реальність представники громадської організації EcoREactive.

Інші випуски
Більше відео