Випуск о 20:40 від 5 жовтня 2021 року

5 жов. 20:40


- 12 людей потрапили до Калуської міської лікарні з отруєнням після того, як з’їли лаваш в одному із місцевих закладів швидкого харчування, каже завідувачка інфекційного відділення Калуської міської лікарні Оксана Черпак. Серед пацієнтів – 3 дітей. За словами Оксани Черпак, в одного пацієнта медики виявили сальмонельоз, аналізи інших ще проводять.

- Завантаженість ліжок пацієнтами, які хворі на коронавірусну інфекцію, у лікарнях Івано-Франківщини складає майже 60%. Про це сьогодні повідомив начальник департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко. За його словами, впродовж місяця є тенденція до збільшення кількості хворих на COVID-19.

- 14 багатоквартирних будинків у Івано-Франківську залишаться цієї зими без централізованого опалення. Про це повідомив директор «Управляючої Компанії «Комфортний дім» Василь Скиданчук. З його слів, причиною є аварійний стан внутрішньобудинкових мереж централізованого опалення.

- На Промприладі в Івано-Франківську сьогодні відкрили фотовиставку "Діти, як янголи". Складається вона з 18 фотографій – портретів дітей, які позбавлені батьківської турботи. 

Інші випуски
Більше відео