Перекриття дороги у Хмелівці, глемпінги біля Дністра, заходи для ветеранів АТО

29 вер. 19:00


Жителі Богородчанської громади, які планували перекрити дорогу Івано-Франківськ-Надвірна, передумали. 24 вересня у мережі Інтернет з’явився допис про те, що 29 вересня жителі сіл Хмелівка, Глибоке, Саджава та Глибівка Богородчанської тергромади перекриватимуть дорогу державного значення Н-9 Мукачево-Івано-Франківськ-Львів в урочищі Мочари. За день до запланованої акції, жителі цих сіл повідомили, що відтермінували протест на 10 днів, мовляв, їм вдалося домовитися з ДП "Дороги Прикарпаття". У чому полягають ці домовленості, та які настрої населення, говоримо з жителем села Хмелівка Сергій Василевським.

Будівництво глемпінгів біля Дністра — на етапі оголошення тендерних закупівель. Мова йде про вісім так званих комфортних наметів, які планують збудувати в Івано-Франківській, Львівській та Закарпатській областях вздовж річки Дністер. Докладніше про цю ініціативу та її реалізацію говоримо із директором КП "Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича" Михайлом Ковтуном.

Низку заходів для ветеранів АТО готують у жовтні Асоціація учасників АТО та Міністерство ветеранів. 3 жовтня ветеранів запрошують на спортивну подію "Мама, тато і я – спортивна сім’я". Докладніше про заходи говоримо з керівником обласної Асоціації учасників та ветеранів АТО Мирославом Крілем.

Інші випуски
Більше відео