Випуск о 20:40 від 20 вересня 2021 року

20 вер. 20:40


- В Івано-Франківську поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на вулиці Хотинській , 19 вересня. У результаті одна людина отримала вогнепальне поранення. Про це повідомив  заступник начальника Івано-Франківського районного управління поліції Володимир Дружга.

- В Івано-Франківському апеляційному суді сьогодні розглядали апеляційну скаргу на міру запобіжного заходу колишнього депутата Березівської сільради Богдана Орла, якого 25 серпня 2016 року затримали під час отримання хабаря. До 3 вересня цього року він перебував у розшуку.

- У Галичі, що на Івано-Франківщині, 10 команд з різних міст України змагалися на лицарському турнірі за кубок короля Данила. Змагання провели у межах фестивалю "Галицьке лицарство".

- Художньо-документальний фільм про волонтера-аеророзвідки показали сьогодні у Франківському драмтеатрі. Володимир Кочетков-Сукач за прізвиськом Чубака, про якого розповідає кінострічка, загинув у 2015 Фільм має назву «Небесний координатор». Режисером стрічки є побратим Володимира– Євген Ярило.

- «Боятися немає сенсу» - моновиставу під такою назвою презентували сьогодні у «Новому театрі» Івано-Франківська. Її автор та один з героїв – Андрій Іванюк півтора роки воював в АТО. За його словами, у постановці автор на основі власних спостережень розповідає про будні військових та розкриває їхній внутрішній світ.

 

Інші випуски
Більше відео