Випуск о 20:40 від 17 вересня 2021 року

17 вер. 20:40


- В більше як половині  шкіл Івано-Франківської громади провакциновані від COVID-19 понад 80% працівників. Ці заклади освіти продовжать працювати очно, якщо область вийде із зеленої епідемічної зони, каже директор обласного департаменту освіти і науки Ігор Максимчук. Коли в Україні встановлять нове карантинне зонування поки що невідомо, каже головний санлікар області. Однак, зважаючи на те, що кількість хворих на COVID-19 в області щодня зростає, Івано-Франківщину можуть віднести щонайменше до жовтої карантинної зони.

- Триденний інформаційно-аналітичний марафон "Шкільна освіта в громадах" триває на Суспільному Карпати. Впродовж декількох днів розповідаємо про те, в яких  умовах навчаються діти на Івано-Франківщині. Впродовж 4 років триває будівництво нового корпусу школи у Красноїллі на Верховинщині. Через це учні навчаються у непристосованих приміщеннях.

-  Марш центральними вулицями міста та спортивні змагання серед дітей – такі заходи з нагоди Дня рятівника сьогодні провели в Івано-Франківську.

- Дводенний тренінг щодо вакцинації населення від COVID-19 провели в Івано-Франківському національному медичному університеті.  Його учасниками були студенти 6 курсу.

Інші випуски
Більше відео