Випуск о 20:40 від 15 вересня 2021 року

17 вер. 20:40


- Ріст захворюваності на коронавірусну інфекцію на понад 33% спостерігають медики Прикарпаття впродовж останніх тижнів. У дев’яти медичних закладах, які надають допомогу хворим на COVID-19, реанімаційні відділення заповнені пацієнтами на 100%. Про це сьогодні повідомив директор обласного центру контролю та профілактики хвороб Руслан Савчук.

- Будівництво нового моста на Пасічну планують завершити наступного року. Про це на виїзній нараді сказав міський голова Руслан Марцінків. За його словами, у місцевому бюджеті не вистачає грошей на добудову моста, відтак міськвиконком очікує на фінансування з державного бюджету.

- Триденний інформаційно-аналітичний марафон "Шкільна освіта в громадах" розпочався сьогодні на Суспільному Карпати. Впродовж декількох днів розповідаємо про те, в яких  умовах навчаються діти на Івано-Франківщині. У 36 школах області туалети досі тільки на вулиці. Про це повідомив директор обласного департаменту освіти, науки та молодіжної політики Віктор Кімакович.

- 93 демобілізованих учасників бойових дій працевлаштували з початку року на Івано-Франківщині.  Такі дані Суспільному надали у відділі інформаційної роботи обласного центру зайнятості. За цей період для того, щоб знайти роботу , до служби зайнятості звернулися майже 500 військовослужбовців. 

Інші випуски
Більше відео