Карантинні правила. Мотомандрівки Україною. Турнір юних ІТ-фахівців

16 вер. 19:00


Нові карантинні правила мають запрацювати з 20 вересня, так вирішив уряд. Чи знають на Прикарпатті, на що чекати вже з понеділка, та яка ситуація із вакцинацією по області загалом, розпитаємо керівника обласного департаменту охорони здоров’я Ігоря Дмитренка. А директор обласного департаменту освіти Віктор Кімакович розповість, які школи в області зможуть працювати навіть за умов локдауну.

Відкривати цікаві та непізнані досі місця в Україні, взявся лідер гурту "Коралі" Мишко Адамчак. На своєму мотоциклі разом з іншими байкерами він мандрує країною, а побаченим ділиться із глядачами. Що вже вгледів цікавого і кого залучив до проєкту, довідаємося від самого автора.

Визначити кращих юних ІТ-фахівців мають намір в університеті нафти і газу. У виші проведуть турнір з програмування, переможці якого матимуть змогу поборотися за звання кращих і серед колег з південно-східної Європи. Більше про олімпіаду розповість координатор змагань в Івано-Франківській області Микола Яцишин — доцент кафедри інженерії програмного забезпечення ІФНТУНГ.

Інші випуски
Більше відео