Випуск о 20:40 від 14 вересня 2021 року

15 вер. 20:40


- Працівники слідчо-оперативної групи не знайшла вибухівку в Івано-Франківському фаховому коледжі технологій та бізнесу. Про це Суспільному розповів начальник вибухотехнічного відділу Нацполіції в області Роман Дзібій.

- На Івано-Франківщині через наїзд автомобіля загинув велосипедист. Аварія сталася сьогодні  у селі Бабухів, що на Рогатинщині. На місці події поліцейські з’ясували, що на велосипедиста наїхав білий автомобіль. 56-річний велосипедист від травм помер на місці. Водій на авто після аварії втік. Щоб знайти кермувальника, поліцейські ввели план "Перехоплення", повідомляють на сторінці обласної поліції у Facebook. Станом на 12:30 40-річного водія автомобіля знайшли у Львові.

- В Івано-Франківську через ремонт закриють проїзд на старому мості на вулицю Пасічну. Про це під час оперативної наради розповів міський голова Руслан Марцінків. За його словами, поки триватиме ремонт моста, франківці муситимуть їхати в об’їзд через село Загвіздя.

- В Івано-Франківську, поблизу річки Бистриця-Надвірнянська, 12 вересня на 10-річного хлопця напав і покусав собака породи алабай. Про це у мережі Facebook повідомила мама дитини Наталія Капустян. Згодом жінка розповіла Суспільному про випадок, який трапився з її сином у неділю.

- У чотирьох корпусах комплексу Палац Потоцьких, що в Івано-Франківську, провели поточний ремонт дахів та водостічних систем. Про це Суспільному повідомив директор комунального підприємства "Простір інноваційних креацій "Палац" Володимир Гайдар.

Інші випуски
Більше відео