Марцінків і два мости, небезпечна кладка, пантоміма для дітей

14 вер. 19:00


В Івано-Франківську новий міст на Пасічну добудують за гроші державного проєкту "Велике будівництво". Чи прискорить це терміни зведення шляхопроводу, яке почали споруджувати чотири роки тому? Старий міст перекриють для проведення капітального ремонту. Про які терміни йдеться, та які труднощі виникнуть у жителів мікрорайону Пасічна, говоримо з головою Івано-Франківської міської громади Русланом Марцінківим.

Сільський міст, що у Порогах Солотвинської громади, продовжує завдавати клопотів місцевим жителям. Після того, як 8 вересня з нього впав і травмувався 10-річний хлопець, влада планує зробити його лише пішохідним, а для переїзду пропонує об`їжджати, витрачаючи додатково до 5 км. Учора швидка не змогла забрати травмованого чоловіка, і місцевим довелося нести його через аварійну кладку. Сьогодні люди прийшли на сесію Солотвинської ради з вимогою вирішити проблему сполучення через Бистрицю Солотвинську. Про що домовилися, запитаємо у влади і жителів.

Актори мім-театру "IF" влаштовують безкоштовні майстер-класи для юних франківців. Дітей навчають накладати грим, засвоювати базові рухи та створювати колективне дійство. Хто може долучитися до навчання, запитаємо актора мім-театру Артура Гулька.

Інші випуски
Більше відео