Випуск о 20:40 від 13 вересня 2021 року

13 вер. 20:40


- Державне підприємство «Дороги Прикарпаття» скасувало три тендери на суму понад 500 млн грн. За словами виконувача обов‘язків директора підприємства Романа Сілецького, цьогоріч повністю скасували результати конкурсу на двох ділянках доріг по 32 км:  Загайпіль-Пістинь та Богородчани-Ланчин загальною вартістю майже 400 млн грн. Також скасували тендер на ремонт шляхів у Болехові, але наразі там переробляють проєкт та планують завершити робити до кінця жовтня.

- Цього тижня Івано-Франківська область має отримати вакцину Pfizer. Про це суспільному сказав директор департаменту охорони здоров’я ОДА Ігор Дмитренко. За його словами, минулого тижня область отримала 20 тисяч доз вакцини Pfizer. Половину з цих доз уже розділили між медичними бригадами центрів масової вакцинації населення.

- Івано-франківський футбольний клуб "Прикарпаття" у 8 турі чемпіонату України серед команд Першої ліги на виїзді поступився "Поліссю" із Житомира з рахунком 2:0. Долю матчу на початку другого тайму вирішив швидкий дубль Дмитра Шастала, який за кілька хвилин до цього замінив експрикарпатця Богдана Оринчака.

- У театрі ляльок імені Марійки Підгірянки у суботу відкрили новий театральний сезон. За ліком він 77. Перша вистава, яку показали - «Жадібний Раджа» за мотивами індійської казки «Золота Антилопа».

Інші випуски
Більше відео