Освітяни судяться, 26 реабілітація від ГО "Франко Опір", конкурс паркувальників

7 вер. 19:00


Долинська міська рада судиться з урядом, Міністерством освіти та ОДА про відшкодування повної суми державної освітньої субвенції громаді. Чим закінчилося сьогоднішнє засідання в Івано-Франківському адміністративному суді, — дізнаємося у програмі.

Завершився 26 заїзд реабілітаційного табору для ветеранів у Верховині, який провела громадська організація "Франко Опір". Чому за шість років психологічної роботи волонтерів, медиків та психологів з військовими не розробили єдиного стандарту реабілітації, — про це говоримо з керівником "Франко Опору" Володимиром Рожновим.

У Івано-Франківську оголосили конкурс на операторів з паркування. Івано-Франківська міська рада затвердила перелік із 48 майданчиків, які обслуговуватимуть приватні підприємці, сплачуючи до бюджету паркувальний збір та оренду за користування цими ділянками. Які вимоги конкурсу, як це має покращити ситуацію з паркуванням, — у розмові з начальником управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради Андрієм Гіглюком.

Інші випуски
Більше відео