Центр безпеки громадян, альтернативна освіта та "жива вода"

6 вер. 19:10


У селі Хриплин Івано-Франківської територіальної громади відкрили Центр безпеки громадян. Що це за центр, яка його мета та хто може звертатися туди по допомогу обговорили у студії Суспільного з начальником управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківської міської ради Ігорем Влізло.

Вже декілька років у Івано-Франківську діє освітній простір сімейної освіти. У розмові з співзасновницею проєкту "Невгамовні" Світланою Тарахкало ззосередились на питаннях: що дає дітям альтернативна освіта, чи вони не відстають у навчанні від своїх ровесників, які обрали класичну форму здобуття освіти, та над якими ще проєктами працюють учні.

"Криничка "Жива вода" – невичерпне джерело прадавньої історії Краснодвору” – це новий проєкт, який міська рада Надвірни виграла у обласному конкурсі проєктів програм місцевого самоврядування. На якому етапі реалізація цього проєкту та який вигляд матиме джерело у кінцевому результаті – розповів начальник відділу інвестиційної політики та муніципального розвитку Надвірнянської міської ради Тарас Новосельський.

Інші випуски
Більше відео