Новини. Випуск о 20:40 від 23 липня 2021 року

23 лип. 20:40


- П’ятьох дітей, які потрапили до дитячої Надвірнянської лікарні через отруєння у відпочинковому комплексі "Таємниця Карпат", вже виписали. Ще троє перебувають у лікарні у задовільному стані. Про це повідомив директор установи. Стан хворих у Яремчанській міській лікарні також задовільний. На місці події була кореспондети Суспільного Карпати. 

- Олімпійський прапор разом з національним стягом підняли сьогодні в Івано-Франківську на площі Івана-Франка. Подію приурочили до відкриття тридцять других Олімпійських ігор в Токіо. Прикарпаття на Олімпіаді представлятимуть троє спортсменів  — легкоатлети Валерій Літанюк, Ганна Шевчук та Михайло Гаврилюк.

- Суспільне продовжує розповідати історії учасників Олімпійський ігор з Прикарпаття. І сьогодні про свій шлях до Токіо розкаже наймолодший учасник від нашої області – 22-річний Михайло Гаврилюк із селища Делятин.

- Прикарпатець Роман Пинило приблизно 7 років тому вирішив повернутися у батьківське село Луковець-Журівський і розпочати там власну справу. На бабусиному городі висадив полуницю. Йому вдалося. Тож наразі на трьох гектарах чоловік вирощує шість сортів полуниці. Свою історію він розповів кореспондентам Суспільного Карпати.

- 24 серпня в Івано-Франківську організують "Забіг у вишиванках". Так прикарпатців запрошують відсвяткувати тридцяту річницю Незалежності України. Про це повідомляють на сторінці події. Забіг розпочнеться о десятій. Івано-Франківськ вперше приєднався до міст-учасників всеукраїнської бігової ініціативи "Забіг у Вишиванках" у дві тисячі дев’ятнадцятому році. Його організовують задля популяризації здорового способу життя та об’єднання різних спортивних спільнот Івано-Франківська. 

Інші випуски
Більше відео