Новини. Випуск о 20:40 від 20 липня 2021 року

20 лип. 20:40


- 22 липня на Прикарпаття привезуть 25 тисяч доз вакцини Модерна. Про це на оперативній нараді у голови облдержадміністрації повідомив директор департаменту охорони здоров‘я Ігор Дмитренко. За його словами, цією вакциною мобільні бригади щепитимуть працівників підприємств і великих організацій. Я нагадаю, загалом на Прикарпатті працює 26 мобільних бригад та 121 пункт, де можна вакцинуватися від COVID-19, а також — два центри вакцинації в Івано-Франківську та Коломиї.

- Жителі садівничого товариства «Бистриця-Надвірнянська», що в Івано-Франківську, сьогодні протестували під будівлею Івано-Франківської міської ради. Учасникам зібрання не подобається те, що поруч з їхніми садовими будинками звели будівельний паркан. Подробиці - у сюжеті.

- У Болехові сьогодні обрали директора школи №2. Один із кандидатів – учитель Михайло Чижик каже, що конкурс на посаду директора організували із порушеннями законодавства, тому він подав позов до суду. Оскаржувати планує і результат конкурсу.

- Екзамен на рівень володіння українською мовою для державних службовців та охочих здобути громадянство сьогодні вперше провели в Івано-Франківську. Іспит складали восьмеро осіб, які планують працювати на державних посадах. За словами заступника директора обласного центру підвищення кваліфікації Любомира Бойчука, іспитові майданчики створені в тринадцятьох містах України, серед яких й Івано-Франківськ. Тестування проходитиме тричі на день.

- Франківські рятувальники закликають міську владу облаштувати пляж для відпочинку на міському озері. Як повідомив на оперативній нараді начальник рятувально-водолазної служби області Микола П’ятковський водолази обстежили дно міського озера та вилучили на берег майже 150 кілограмів небезпечних предметів, які могли травмувати відпочивальників. Окрім того на території водойми є інші небезпеки.

Інші випуски
Більше відео