Новини. Випуск о 20:40 від 19 липня 2021 року

19 лип. 20:40


- Дев’ятеро дітей з Києва, Ковеля і Тернополя та один вихователь потрапили в Яремчанську лікарню з харчовим отруєнням під час відпочинку у дитячому таборі. Як розповіла завідувачка інфекційного відділення медзакладу Надія Алексашенко, стан госпіталізованих покращився. У дітей, яких ушпиталили першими, вже немає температури. П’ятьох виписали. Як почуваються решта дітей, дізнавалися кореспонденти Суспільного. 

- Одинадцять днів без газу. У 10 квартирах за адресою Галицька, 66 Б в Івано-Франківську не працюють газові котли та плити. У пресслужбі «Івано-Франківськгазу» відключення газопостачання пояснюють проведенням робіт, а саме перевіркою газового обладнання.

- На Вовчинецьких пагорбах вчора відкрили оновлені локації. Іванофранківці та гості міста можуть скористатися фотозонами, оглядовим майданчиком, стаціонарним біноклем та обладнанням для пікніків. Їх влаштували частково за гроші Європейського союзу.

- Ще один спортсмен з Прикарпаття буде представляти Україну на Олімпійських іграх, які стартують 23-го липня в Токіо. Це Валерій Літанюк з Івано-Франківська, який змагатиметься у спортивній ходьбі на дистанції 50 кілометрів. Усього від нашої області в Японію поїдуть троє легкоатлетів.

- Майже сотня спортсменів з України приїхали в Івано-Франківськ, аби взяти участь у змаганнях із плавання та бігу. За словами організатора Ярослава Волощука, такий захід проводять втретє. Подробиці – у сюжеті.

Інші випуски
Більше відео