Випуск о 20:40 від 14 липня 2021 року

14 лип. 20:40


- Івано-Франківській апеляційний суд сьогодні залишив під вартою водія позашляховика, який скоїв смертельну ДТП 6-го липня в Яремчі. Нагадаю, унаслідок зіткнення тоді загинула 32-річна мотоциклістка з Києва. Сьогодні на судовому засіданні підозрюваний відкликав апеляцію щодо домашнього арешту

- Роботи з очищення опор пішохідного моста над річкою Бистриця Солотвинська в Івано-Франківську розпочали сьогодні на місці, де в неділю та понеділок потонули 2 дітей. Окрім очищення, тут планують підняти плити, засипати яму і змінити русло річки. Про це Суспільному Карпати повідомив заступник міського голови Руслан Гайда.

- Долинський водоканал від березня зазнав збитків на майже 2 мільйони гривень та має борги за світло і зарплату працівникам. Усе через економічно необґрунтований тариф на воду, який є найнижчим в області, каже виконувач обов’язків директора підприємства Олег Петрушка. Відтак, на водоканалі запропонували підвищити тариф утричі, однак жителі громади виступають проти, сьогодні вони прийшли до міської ради, де на засіданні виконкому мали розглядати рішення про встановлення нових тарифів.

- В Івано-Франківську розпочали реставрацію пам’ятки архітектури, яка розташована в центрі міста. Реставрують  – будинок за адресою Вічевий майдан, 2.

Інші випуски
Більше відео