Випуск о 20:40 від 12 липня 2021 року

12 лип. 20:40


- 10 гривень за проїзд у комунальних та 8 – у приватних. Від сьогодні в Івано-Франківську здорожчав проїзд в міських автобусах. Менше платитимуть власники транспортної картки «Галка» та ті, хто розраховуватиметься банківською картою. Такі знижки діють лише в комунальному транспорті.   

-  В Івано-Франківську у річці Бистриця Солотвинська втопилася дівчинка. Про це Суспільному Карпати повідомила речниця Головного управління ДСНС в області Світлана Бабушкіна. Поки прибули рятувальники, відпочивальники витягнули дитину з води. Дівчинка була без свідомості. Згодом приїхали медики. Вони  реанімували її  майже годину. Однак врятувати дівчинку не змогли. О 19:56 лікарі констатували смерть.  Це сталося поблизу пішохідного моста, неподалік від місця, де вчора,  11 липня потонув підліток

-  Підтоплені будинки, автомобілі та містки. Після півгодинної зливи 10 липня вода у потічку в селі Яблуниця Поляницької громади піднялася приблизно на 3 метри, каже староста села Назарій Поляк. Яких ще збитків наробила вода у громаді та як долатимуть наслідки негоди – дізнавалиля кореспонденти Суспільного Карпати.

- 70-у річницю депортації жителів села Драгасимів Снятинської територіальної громади відзначили сьогодні на Прикарпатті.  З цієї нагоди у селі відбулася панахида, відкриття анотаційної дошки, перегляд документального фільму та святковий концерт.

- На Прикарпатті в Коломиї завершився  11-й  фестиваль "Авіаколо".  Цьогоріч  участь у ньому взяли понад 40 екіпажів.

Інші випуски
Більше відео