Випуск о 20:40 від 8 липня 2021 року

8 лип. 20:40


- На Прикарпатті отруїлися 12 дітей та один дорослий. Симптоми отруєння з’явилися, коли вони перебували у відпочинковому комплексі у Микуличині. Учні туди приїхали 5-го липня із міста Коростень Житомирської області, аби відсвяткувати випуск із гімназії.

- Сорок мільйонів гривень надходжень може втратити Івано-Франківськ, якщо нардепи у другому читанні ухвалять законопроєкт про те, щоб із місцевих бюджетів забрати п’ять відсотків акцизу від продажу цигарок. Про це сьогодні на сесії міської ради повідомив депутат Степан Руднянин. Івано-Франківська міська рада звернулася до голови Верховної Ради та нардепів з проханням не підтримувати законопроєкт, який може позбавити громади цих надходжень.

- Панахиду за прикарпатським офіцером Юрієм Бараном  провели сьогодні в Івано-Франківську. Він помер сім років тому від кулі снайпера на Донеччині. Сьогодні вшанувати пам’ять загиблого військового прийшли рідні, друзі та побратими.

- Жителька Івано-Франківська скаржиться на водія громадського транспорту, який зачинив перед нею двері та почав їхати. При цьому у салоні автобуса вже знаходилася семирічна онучка. Водій, за словами пасажирки Валентини Коломієць, перед нею не вибачився, та звинуватив її у безвідповідальності. 

- Відеокамери і прилади контролю встановлять на автошляхах Івано-Франківська. Вони фіксуватимуть перевищення швидкості. За таке рішення депутати проголосували сьогодні на сесії міськради. Заступник міського голови Михайло Смушак розповів, що перші камери встановлять на Крихівецькій та Тисменицькій трасах, а також на вулиці Галицька при в’їзді у місто. Роблять це в межах державної програми.

 

 

Інші випуски
Більше відео