Випуск о 20:40 від 7 липня 2021 року

7 лип. 20:40


-  В Яремчі автомобіль з дороги злетів в обрив. Загинули четверо людей. Про це повідомляє пресслужба обласної поліції. Аварія сталася сьогодні вночі. Правоохоронці з’ясували, що в автівці було подружжя із Кропивницького та двоє жителів Яремчі. Вони загинули на місці події до приїзду медиків. Тіла деблокували із автівки надзвичайники. Автомобіль зірвався в провалля приблизно за 30 метрів від автодороги.

- Предстоятель Православної церкви України Митрополит Епіфаній сьогодні відвідав Прикарпаття. У Манявському монастирі він відправив богослужіння, а в Івано-Франківську зустрівся із випускниками Університету Короля Данила.

- Через негоду у двох районах області відбулися зсуви ґрунту. Рух на окремих ділянках доріг обмежений для вантажного транспорту. Проїхати можна лише легковими автівками. Подробиці у сюжеті Галини Марійчин.

- Кабінет міністрів України погодив звільнення Андрія Бойчука з посади голови Івано-Франківської облдержадміністрації. Таке рішення уряд ухвалив сьогодні під час засідання. Крім того, провели співбесіду із кандидаткою на посаду голови Світланою Онищук. У своїй промові вона розповіла про те, над чим працюватиме.

- Із наступного понеділка проїзд в громадському транспорті Івано-Франківська зросте до десяти гривень. Однак знижки будуть для тих хто сплачуватиме  за поїздку банківською карткою чи карткою «Галка».  За таке рішення проголосували 36 депутатів вчора на засіданні виконавчого комітету міської ради.

- Друга табірна зміна розпочалася у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку "Лімниця" у селі Вістова Калуського району. Там відпочиватиме більше ста п’ятдесяти дітей з Прикарпаття, з них 40 – пільгових категорій.

Інші випуски
Більше відео