Випуск о 20:40 від 6 липня 2021 року

6 лип. 20:40


-  На Прикарпатті створили перший агрохаб. Це – 56 гектарів землі, які засадять високомаржинальними культурами. Виконавчий директор Агенції розвитку територіальної громади Прикарпаття Ігор Мельничук пояснює, що  це – рослини, які приносять найбільший прибуток. Серед них - фасоля, шафран, часник та фундук. Гроші на розвиток отримали від американського проєкту DOBRE. Окрім того, 350 тисяч у межах 10-го обласного конкурсу місцевого самоврядування на закупівлю саджанців надала обласна рада.

- 33 прибудинкові території планують цьогоріч облаштувати в Івано-Франківську працівники  управління капітального будівництва та департаменту благоустрою. Станом на сьогодні комунальники завершили ремонт 14 дворів та заїздів до будинків.  Кореспонденти Суспільного поспілкувалися з франківцями, в дворах яких вже завершили ремонт та з тими, де  його тільки починатимуть. Що кажуть – дивіться у сюжеті.

- До Дня Незалежності у привокзальному сквері Івано-Франківська встановлять відреставрований постамент паровоза. Окрім цього, на території локомотиворемонтного заводу проведуть фестиваль. Про це говорили сьогодні на оперативній нараді директор заводу та міський голова.

- У ніч на Іванна Купала на березі міського озера Івано-Франківська сьогодні проводять купальську вечірку. У програмі – показ етноодягу, танцювальні та музичні виступи. Святкування розпочали о 18-тій.

Інші випуски
Більше відео