Випуск о 20:40 від 5 липня 2021 року

5 лип. 20:40


- Квартиру іванофранківки Валентини Середюк затопило після зливи  минулої п’ятниці. Все через старий дах і несправну дощову каналізацію. Жінка разом із чотирма дітьми живе у будинку, що на вулиці Бандери, на дев’ятому поверсі. Вона розповіла нашим кореспондентам, що ремонти у квартирі доводиться робити за свої гроші. Будинок обслуговує балансоутримувач – комунальне підприємство «Комфортний дім». Що відповіли комунальники та чи може сім’я отримати компенсацію – дивіться у сюжеті.

- Платна автостоянка на місці з’єднання Південного та Північного бульварів в Івано-Франківську діє без жодних документів. Про це кореспондентам Суспільного Карпати повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Андрій Гіглюк. Не зважаючи на це, тут встановили знак про платне паркування. Тепер водії залишають свої машини на двох крайніх смугах вулиці. 

- Фотовиставку «Народжені, щоб жити» про передчасно народжених дітей презентували в Івано-Франківську у фортечній галереї «Бастіон». Організатори збирають гроші на обладнання, яке рятуватиме життя немовлят. 

- 26 екіпажів взяли участь у третьому етапі Чемпіонату України з ралі «Трембіта», який відбувся на Прикарпатті. Однак, через технічну несправність автомобілів фінішували не всі. Хто переміг, дізнавалися кореспонденти Суспільного.

Інші випуски
Більше відео