Випуск о 20:40 від 2 липня 2021 року

2 лип. 20:40


- Адвокати Ельдара Астанова просять суд відпустити його під нічний домашній арешт. Про це вони сказали сьогодні на засіданні Богородчанського районного суду. Зараз обвинувачений у вбивстві студентки з Болгарії перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Що ухвалив суд на сьогоднішньому засіданні – бачили наші кореспонденти.

- Понад 80% шкільних харчоблоків на Прикарпатті потребують ремонтів. З них 28% - капітальних, Водночас майже два десятки громад не виділили грошей цього року на їх модернізацію, повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби області. Що потрібно змінювати у шкільних харчоблоках та що робити громадам, які не мають грошей на ремонт – дізнавалися кореспонденти Суспільного Карпати.

- Представники «Карітасу» з п’яти міст України розповіли сьогодні в Івано-Франківську про результати чотирьох років своєї роботи. В рамках проєкту «Долаючи розломи в громадах, будуємо мости між людьми» благодійники намагалися допомогти учасникам АТО та ООС, внутрішньо переміщеним особам, а також родина загиблих військових.

- Цього року на Прикарпатті  24 учні склали зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів. Про це сказав директор Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти Богдан Томенчук. Кореспонденти Суспільного Карпати поспілкувалися із учнями з Калуша, які мають найвищий бал із ЗНО.

Інші випуски
Більше відео