Конкурс для ветеранів, здорожчання проїзду та театр замку Краснодвір

11 чер. 19:00


Обласний конкурс проєктів і програм ветеранських організацій провели в Івано-Франківську. За його результатами три обласні організації отримають грошову допомогу від ОДА. Докладніше про цей конкурс будемо говорити із головним спеціалістом-юрисконсультом департаменту соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністрації Володимиром Фіголем та одним із переможців – Ігорем Чернецьким – керівниом "Центру для учасників АТО та їхніх сімей "Бандерівський Схрон".

У Івано-Франківській громаді планують збільшити вартість проїзду у міському транспорті. Скільки тепер буде коштувати дорога, і які причини називають посадовці говоримо із Андрієм Гіглюком – керівником міського департаменту транспорту і зв’язку.

Завершився другий етап конкурсу "Наша громада". В його межах серед 283 громад обрали фіналістів - 26 учасників. Серед них єдиний представник від Прикарпаття - Надвірнянська громада представила "Театр замку Краснодвір: інтерпретація спадщини міста Надвірна". Що це за проєкт, і чим саме він захопив жюрі конкурсу – у програмі.

Інші випуски
Більше відео