АМУ проти забудов, танці під відкритим небом, будинок відремонтований волонтерами

9 чер. 19:00


Асоціація Міст України виступила проти законопроєктів, які мають на меті протидіяти хаотичним забудовам. Причина у тому, що з прийняттям відповідних ініціатив, на думку фахівців АМУ, Міністерство культури стане монополістом у прийнятті рішень щодо охорони культурної спадщини, і цим зменшить роль органів місцевого самоврядування у даних питаннях. Чи насправді це так, і до чого ще можуть призвести ці законодавчі ініціативи, у розмові з Юрієм Стефанчуком – виконавчим директором Івано-Франківського РВ АМУ.

Відтепер у Франківську стартують танцювальні вечори. На території Палацу Потоцьких всі охочі можуть безкоштовно навчитися танцювати, а ті, хто вже вміють, – провести час у новій компанії. Мова йде про соціальний проєкт "Дозволь собі танець". Більш докладно про нього розповість координаторка проєкту Любов Белан.

На полонині Плісце у Карпатах волонтери намагаються відремонтувати туристичний притулок. За справу взялися ГО "Фундація "Карпатські Стежки" та волонтери. Що з того вийшло, сьогодні у студії розповість гірський рятувальник Василь Фіцак.

Інші випуски
Більше відео