Масова вакцинація на Прикарпатті, стихійні сміттєзвалища, геологічний музей

7 чер. 19:00


Відповідно до даних МОЗ кількість вакцинованих прикарпатців вже близька до 40 тисяч осіб. Відкриття пунктів масової вакцинації мають збільшити цю цифру, вважають фахівці. У програмі з’ясовуємо коли такі пункти запрацюють в області.

На території прикарпатських громад знаходять стихійні сміттєзвалища. Лише за останні два місяці така пробюлема виниклау у Вовчинцях, Косові та Підлужжі. Державна екологічна інспекція Карпатського округу направила листи головам територіальних громад, щоб отримати інформацію про вжиття природоохоронних заходів контролю над відповідними процесами. Гість ефіру – Ігор Тимчишин – головний спеціаліст Державної екологічної інспекції Карпатського округу.

У геологічному музеї уже кілька місяців тривають ремонтні роботи. Заклад діє на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу з 1963 року. Коли відвідувачі зможуть знову побачити тисячі експонатів музею, які збирали впродовж ста сорока років і що цікавого на них чекає після оновлення, розпитуємо у доктора географічних наук, професора Миколи Приходька.

Інші випуски
Більше відео