Cмерть ведмедя Юри, благодійний аукціон ОДКЛ та велопатруль

12 тра. 19:00


У реабілітаційному центрі НПП "Синевир", що на Закарпатті, загинув ведмідь Юра. 18-річну тварину утримували у приватному пансіонаті "Байка", що на Косівщині. Під час розтину у його шлунку знайшли пластикову пляшку, дерев’яні предмети та небезпечні кількаметрові гельмінти. Хто відповідатиме за смерть ведмедя, і як будуть карати за утримування диких тварин в домашніх умовах говоримо із зоозахисницею Марією Труновою.

Благодійний фонд "Фундація доброчинців" влаштовує аукціон у Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні. На даний момент, уже виставили два лоти. Виручені кошти підуть на закупівлю необхідного у лікарні обладнання. Про цей аукціон та не тільки говоримо з головою БФ "Фундація доброчинців" Лесею Качуровою.

В Івано-Франківську знову працює велопатруль. Наше місто одне з перших, де розпочали працювати поліцейські на велосипедах. Така практика діє ще з 2016 року. Чи зміниться щось в організації такого процесу цьогоріч, чи є необхідне обладнання говоримо із заступником начальника Управління патрульної поліції області Андрієм Киричуком.

Інші випуски
Більше відео