Новини. Випуск о 20:40 від 30 квітня 2021 року

30 кві. 20:40


- У селі Корнич Коломийського району зіткнулися рейсовий автобус та легковий автомобіль. В аварії загинули двоє людей. ДТП сталася сьогодні о 15-тій. Про це розповіла речниця обласної Нацполіції Христина Максимчак. На автодорозі зіткнувся легковик КІА та рейсовий автобус сполученням "Івано-Франківськ-Снятин". У легковику перебувало двоє жителів Одеси, обоє загинули на місці події. В автобусі було двадцять три людини, шістьох пасажирів госпіталізували у лікарню. Зараз медики встановлюють, які травми вони отримали. Інших – лікарі оглядають на місці події.

- В Івано-Франківську на вулиці Шпитальній сьогодні сталася пожежа. За словами речниці обласного управління ДСНС Христини Перцович, загорівся дах торгового павільйону на квітковому ринку.

- Міністерство охорони здоров’я планує внести зміни до стандарту надання медичної допомоги при коронавірусній інфекції. Пацієнт зможе бути виписаний з лікарні, якщо не потребує стаціонарного лікування при захворюванні на COVID-19, але ще потребує кисневої підтримки. Що кажуть про це пацієнти та лікарі – розповідаємо у сюжеті.

- Тендер на капітальний ремонт дороги у селі Радча Івано-Франківської міської територіальної громади оголосило управління капітального  будівництва. За капремонт вулиці Центральної місто пропонує майже п’ять мільйонів гривень. За словами радника міського голови Василя Вацеби, протяжність цієї ділянки півтора кілометри. Останній капітальний ремонт дороги тут робили майже сорок років тому.

- Одинадцятирічна дівчинка із Тлумацького району стала першою в Україні дитиною з хворобою Вільсона, якій пересадили печінку від живого донора. При обстежені медики вважали, що її шанси на життя – 1 відсоток. Як вдалося врятувати дитину та чи повернеться вона до звичного життя, дізнавалися кореспонденти Суспільного. 

Інші випуски
Більше відео