Випуск о 20:40 від 22 квітня 2021 року

22 кві. 20:40


- Батьки та учні двох шкіл Болехівської громади вимагають у міської ради не скорочувати кількість класів. Місцеве управління освіти планує перевести Гузіївську та Поляницьку школи на дев’ятирічне навчання. Сьогодні із вимогами до місцевих депутатів батьки, учні та педагоги прийшли до адміністративного будинку Болехова.

- Івано-Франківськ - лідер серед міст України за кількістю заступників і радників міського голови. Також місто займає перше місце за рівнем витрат із міського бюджету на їхні зарплати і премії. Такі дані опублікував у своєму дослідженні Рух ЧЕСНО.

- За три дні 200 прикарпатських поліцейських щепилися від COVID-19 китайським препаратом «CoronaVac». Про це сьогодні повідомила речниця обласної Нацполіції Христина Максимчак. За її словами, цією вакциною також можуть щепитися і родини правоохоронців/

- Працівники Коломийської краєзнавчої бібліотеки організували ремонт в закладі за власний кошт. З початку року і до 14 квітня книгозбірня не працювала і всі працівники були звільнені у зв’язку із реформою. Після того, як на початку квітня Коломийська районна рада передала приміщення у власність міста, бібліотекарі все-таки відновили роботу і організували ремонт.

- Десятьох учасників бойових дій нагородило оперативне командування «Захід» на Косівщині. Серед тих, хто отримав відзнаку, зокрема - 90-річний хорунжий Української Повстанської Армії Петро Підлетейчук.

Інші випуски
Більше відео