Міський цвинтар розширюють, нові медпослуги для ветеранів, дата-центр для безпеки

18 бер. 19:00


У Франківську потрібно розширити міське кладовище. Його просуватимуть у бік аеропорта. При цьому викуповуватимуть землю у громадян. Тим часом архітектурне управління працює над впорядкуванням генплану міста та визначенням санітарно-захисних зон. Місто тепер відповідає за всі 30 цвинтарів територіальної громади.

На Прикарпатті підписали меморандум між обласною асоціацією АТО, відділом Міністерства у справах ветеранів та обласною стоматологічною поліклінікою. Завдяки цьому є можливість отримувати військовим часткове безкоштовне стоматологічне обслуговування. Крім того, ветерани стають на чергу за залишковою вакциною.

В Івано-Франківську розпочинають міжнародний проєкт "Безпечне майбутнє". У його межах створять дата-центр, єдину спільну систему під’єднаних відеокамер. Центр отримає програмне забезпечення, спрямоване на запобігання небезпечним ситуаціям в місті та миттєве реагування при їх виникненні, а також внаслідок взаємодії між містами-партнерами сприятиме боротьбі з транскордонною злочинністю, налагодить швидку взаємодію між службами, які відповідають за безпеку та громадський порядок.

Інші випуски
Більше відео