Випуск о 20:40 від 11 січня 2021 року

11 січ. 20:40


- Жителі Івано-Франківської області протестують проти підвищення тарифів. На мітинги люди вийшли у різних районах Прикарпаття.  Зокрема, заблокували автошлях Н-10 Стрий-Мамалига у місті Долина. Також цю трасу заблокували у селі Креховичі. Протестувальники вийшли на мітинг й у селі Голинь Калуського району. Крім того, прикарпатці перекрили шляхи у місті Снятин та Старих Кривотулах Тисменицького району. Також невдоволені щодо підвищення тарифів люди зібралися під приміщенням райдержадміністрації в Тисмениці. З вимогою зменшити ціну та відмінити тариф за транспортування газу  і франківці вийшли на акцію протесту до "Івано-Франківськгазу".

- Нова хвиля захворюваності на COVID-19 розпочнеться через 8-10 днів після закінчення свят. Таку думку висловив  заступник директора Івано-Франківської Центральної міської лікарні Володимир  Вовчук. У медзакладі готуються до збільшення кількості пацієнтів. Зокрема, тут завершують монтаж нової кисневої станції.

- Реорганізація чекає на структурні підрозділи районних державних адміністрацій згідно з розпорядженням, яке підписав голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Бойчук.

- За чотири дні локдауну прикарпатські поліцейські склали 13 протоколів на ресторанні комплекси та кафе через порушення правил карантину. Про це повідомила речниця обласної поліції Христина Максимчак.  Також з восьмого по 11 січня правоохоронці винесли 192 постанови на людей, які перебували в громадських місцях без масок.

- В Івано-Франківську в храмі Царя Христа завершився традиційний XII Міжнародний фестиваль "Коляда на Майзлях". 

 

Інші випуски
Більше відео