Випуск о 20:40 від 29 грудня 2020 року

29 гру. 20:40


- Водій маршрутного автобуса в Коломиї нагрубив матері загиблого в АТО військового Тараса Сенюка. Жінка звернулася до перевізника з вимогою звільнити водія, бо той, за її словами, поводиться так не вперше.

- На Івано-Франківщині у селі Луквиця 28-го грудня намагалися спалити будинок і авто коменданта пластового табору "Чота Крилатих" Олександра Красілича. Про це Суспільному Карпати розповів сам господар помешкання. Слідчо-оперативна група встановила, що це був навмисний підпал. Під час проведення першочергових слідчих дій вилучили п’ятилітрову пластикову пляшку із запахом паливно-мастильних матеріалів. Наразі в поліції за цим фактом відкрили дві кримінальні справи. 

 

 

- На Прикарпатті буревій виламує дерева, зносить дахи. Про це Суспільному Карпати повідомила речниця управління ДСНС в Івано-Франківській області Христина Перцович. За її словами травмованих поки немає.  Окрім того  про негоду повідомляють і очевидці на своїх сторінках у соціальних мережах. Зокрема, Роман Клим написав, що на Косівщині сильний вітер зніс автобусну зупинку. Богородчанська селищна рада на своїй сторінці повідомляє, що вітер зірвав дах з будинку культури. 

- З 1-го січня вартість газу для споживачів  «Івано-Франківськгаз Збут» збільшиться на одну гривню – до дев’яти гривень вісімдесяти дев’яти копійок. Окрім того, за словами комерційного директора підприємства АТ «Івано-Франківськгаз» Віктора Кедика, понад 300 бюджетних організацій Прикарпаття через адміністративну реформу не встигли переоформити договори на постачання газу.

- 12 Міжнародний Різдвяний фестиваль «Коляда на Майзлях» таки відбудеться, незважаючи на пандемію коронавірусу. Про це сьогодні під час пресконференції повідомили організатори. 

 

 

Інші випуски
Більше відео