Випуск о 19:00 від 11 грудня 2019 року

11 гру. 19:00


- Впродовж майже 3 місяців мобільна група реагування управління Нацполіції в області 468 разів виїхала на виклики щодо домашнього насильства. З них – 248 випадків підтвердилися. Про це повідомив старший інспектор відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності Андрій Бойчук на акції #ДійПротиНасильства, яку провели на Вічевому майдані Івано-Франківська, в межах всеукраїнської акції "16 днів проти насильства".

- Близько 100 людей, які опинилися у становищі бездомності, знаходять під час соціального патрулювання в Івано-Франківську впродовж року. Про це повідомила соціальна працівниця Центру обліку бездомних осіб, що діє на базі Будинку нічного перебування в Івано-Франківську, Оксана Крутоголова.

- Чергове підготовче засідання у справі Ірини Довганової перенесли. Жінка вже рік намагається довести свої права на земельну ділянку в Івано-Франківському міському суді. Адвокат Віталій Паньків, представник одного з відповідачів – Володимира Чуйка – заявив, що чоловік перебуває на лікарняному. Адвокат позивачки просив провести слухання без їхньої участі, але суддя Станіслав Бородовський переніс засідання на 5 березня.

Інші випуски
Більше відео