Випуск о 19:00 від 18 листопада 2019 року

18 лис. 19:00


- Зарплати медикам та освітянам в Івано-Франківській області у 2020 році не піднімуть, адже це не передбачено в держбюджеті. Про це сьогодні повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Виконавчий директор регіонального відділення Асоціації міст України Юрій Стефанчук розповів, що в держбюджеті 2020 року не вистачить грошей, аби повністю забезпечити громади.

- 60 мільйонів гривень з державного бюджетів спрямували на відновлення 35 об’єктів, які були пошкоджені через  цьогорічну повінь у травні. Серед них - міст через річку Чечву до села Пійла Калуського району. До кінця 2019 року їх мають використати. Про це повідомив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Денис Шмигаль.

- ДТП у Крихівцях - сьогодні водій "Land Rover" не пропустив автомобіль ДСНС з увімкнутими проблисковими маячками. Внаслідок аварії травмовано одного з рятувальників. Він знаходиться в обласній лікарні на Пасічній. Про це журналістам Суспільного повідомила речниця патрульної поліції області Христина Мриглід.

Інші випуски
Більше відео