Випуск о 19:00 від 14 жовтня 2019 року

14 жов. 19:00


- Панахиду за полеглими героями за волю і незалежність України відслужили у Меморіальному сквері Івано-Франківська. Потім ветерани визвольних змагань, ветерани АТО, представники влади і сотні франківців пройшли до Вічевого майдану. Урочистості провели з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. 

- Меморіал «Кожному поколінню своя війна», присвячений 28 загиблим бійцям 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади, відкрили сьогодні у Коломиї. Фото загиблих розміщено на меморіальних плитах, проте вчора поховали ще одного бійця Андрія Ілика. Про це під час відкриття меморіалу розповів Герой України, командир бригади Василь Зубанич.

-  Перший в Україні рекорд з перетягування танка вагою 42 тони встановили в Коломиї. Стронгмени, серед яких і шестиразовий володар титулу «Найсильніша людина Прикарпаття» Вололимир Пиндус та дворазовий володар титулу «Найсильніша людина України» Костянтин Іллін, протягнули танк на 3 метри 35 сантиметрів. Це зафіксували у Книзі рекордів України.

Інші випуски
Більше відео