Випуск о 19:00 від 2 жовтня 2019 року

2 жов. 19:00


- Представники політичних партій області зібралися сьогодні на акцію протесту під стіни обласної державної адміністрації. Протестували вони проти підписання представником України у тристоронній контактній групі на переговорах по “формулі Штайнмаєра”.

- Шепітська загальноосвітня школа, що на Косівщині, - досі без інтернету та внутрішнього туалету. Про це нам вчора розповів її директор Василь Петращук. До слова, 1-го березня цього року заступник директора обласного департаменту освіти Андрій Сташків розповів кореспондентам Суспільного, що цьогоріч облаштують туалети в усіх школах Прикарпаття.

- За пів року в чотирьох школах з дев’яти у Космацькій об’єднаній територіальній громаді так і не провели Інтернет в школи. Цю інформацію нам телефоном підтвердив начальник відділу освіти Микола Палійчук. 

- У Помонятській дев’ятирічній школі Рогатинського району діти далі продовжують ходити в туалет на вулиці. Минуло сім місяців, відколи заступник директора обласного департаменту освіти та науки Андрій Сташків повідомив, що держава цього року спрямує 24 мільйони гривень на облаштування внутрішніх санвузлів, проте поки що гроші не надходили.

- Романові Гурику сьогодні виповнилося б 25 - віче пам’яті Герою Небесної Сотні, Герою України відбулося біля Прикарпатського національного університету, де він навчався на факультеті філософії.

Інші випуски
Більше відео