Випуск о 19:00 від 28 вересня 2019 року

28 вер. 19:00


- 25 людей з пересадженими органами сьогодні підкорили Говерлу. О 9:30 учасники проєкту IDonor, у яких трансплантоване серце, нирки чи печінка почали сходження на найвищу точку України. Близько 14 години вони підкорили вершину. Там зафіксували рекорд України. Учасників проєкту всю дорогу супроводжували родичі, представники Міністерства охорони здоров’я та рятувальники. Разом з ними на Говерлу піднялися й кореспонденти Суспільного.

- Осінній Ретро Круїз 2019 відбувся сьогодні в Івано-Франківську. Близько 70 людей виявили бажання проїхатися вулицями Івано-Франківська у ретро одязі. Відбувається Ретро Круїз з 2012 року у різних українських містах. Наразі у Пасажі Гартенберг відбувається фінальна вечірка Ретро Круїзу, де нагороджують кращі образи свята.

- Майданчик для гри у бадмінтон відкрили сьогодні в Івано-Франківську, на стадіоні «Наука» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Його вартість - 110 тисяч гривень. За словами ректора Ігоря Цепенди, гроші взяли із спецфонду. Це перший професійний майданчик для бадмінтону у виші.

Інші випуски
Більше відео