Випуск о 19:00 від 26 вересня 2019 року

26 вер. 19:00


- Ціну на тепло і гарячу воду для користувачів СТЕКу знизять на 6,6%. Про це сьогодні на позачерговій сесії міської ради повідомив директор Департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою міськвиконкому Михайло Смушак. Для бюджетних установ, які користуються послугами СТЕКу, ціну на опалення знизять на 30,1%. За таке рішення проголосували 36 депутатів.

- Підготовче засідання сьогодні відбулося без захисниці Ельдара Астанова, адвокатеси Надії Шпак за станом здоров’я. Інші адвокати Ровшанбек Розметов і Петро Кучкуда та їхній клієнт Ельдар Астанов просили суд дозволити останньому завтра відвідати терапевта та в понеділок медуніверситет, щоб  поновитися на навчанні. Богородчанський районний суд не дозволив Астанову відвідати лікаря та університет.

- Вчителька Ільцівської школи Людмила Магнич лікується у Верховинській центральній районній лікарні. Вчора жінка розповіла, що  вже вдруге потрапляє у терапевтичне відділення після того, як її 30 серпня в школі побила колега. Поліція за цим фактом відкрила кримінальне провадження.

 

Інші випуски
Більше відео