Випуск о 19:00 від 16 вересня 2019 року

16 вер. 19:00


- Жителі села Кремидова Галицького району, які вимагають повернути їхньому селу 200 гектарів землі, сьогодні зустрілися із сільським головою та представником Держгеокадастру, аби обговорити цю ситуацію.

- Сьогодні стало відомо, хто допомагатиме голові облдержадміністрації Денисові Шмигалю керувати Івано-Франківщиною. Очільник області представив 3 нових заступників - Василя Івасика, юриста, офіцера з вищою спеціальною освітою. Викладав на кафедрі повсякденної діяльності військ та тилового забезпечення Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Дмитро Романюк - кандидат економічних наук, громадський діяч. Був радником із питань інвестицій в юридичній компанії. У 2014 році працював в обласній держадміністрації в департаменті інвестицій. Також викладав на кафедрі менеджменту і маркетингу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Працював на посаді помічника голови комітету у Верховній Раді.У 2004 році Дмитра Романюка затримали за те, що кинув яйцем у колишнього президента України Віктора Януковича.

Світлана Онищук - докторка наук із державного управління, юристка. Була начальницею Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях. Професорка кафедри публічного управління та адміністрування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Марія Савка та Віталій Федорів продовжують працювати на посадах заступників ОДА.

- Поза новим комунальним маршрутом № 45 «Набережна – село Підлужжя» залишається четверта частина села, а це більше 100 житлових будинків, розповідає депутат  Підлужської сільради Ярослав Баб’як.  

 

Інші випуски
Більше відео