Випуск о 19:00 від 6 вересня 2019 року

6 вер. 19:00


- Вже другий день сьогодні люди блокують дорогу у селі Молодьків, Надвірнянського району.  Розпочали цей протест вчора близько 21 години, коли зупинили 6 вантажних автомобілів, які проїжджали через їхнє село. Всі інші автівки пропускають. За словами жительки села Віталії Мариневич, вчора за власні гроші  місцеві почали ремонтувати дорогу.

- Першу сотню пільгових електронних квитків для безоплатного проїзду у комунальному транспорті Івано-Франківська розпочнуть видавати на початку жовтня. Про це розповів директор Департаменту соцполітики міськвиконкому Василь Семанюк.  Загалом такі картки отримають близько 26 тисяч пільговиків – це пенсіонери, учасники бойових дій, люди з інвалідністю. Ще стільки ж отримають школярі.

- Непотрібний одяг, взуття та іграшки в Івано-Франківську збирає благодійний фонд «Небайдужі». Отримані речі вони відвозять в геріатричні пансіонати та дитячі будинки. Зв’язатися з благодійним фондом можна у соцмережах або принести речі на вулицю Потічна, 1Д або Чорновола, 128А.  

 

Інші випуски
Більше відео