Випуск о 19:00 від 21 серпня 2019 року

21 сер. 19:00


- Сьогодні останній день для розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією за пільговою схемою. Вже відзавтра власників таких машин штрафуватимуть. Відтермінувати запровадження покарання вимагають представники "АвтоЄвроСили". Це - громадська організація, члени якої виступають, зокрема, за здешевлення оформлення таких авто.

- Життя «до» і «після» - фотовиставку «Надія. Родина. Спільнота» відкрили сьогодні у Фортечна галерея "Бастіон". Її героями стали сім’ї зі cхідної України та АР Крим, які втекли від війни.

- Як проводити урок "Основи сім’ї" у школах, навчали вчителів та психологів у Івано-Франківську. Такий предмет є факультативним, тобто необов’язковим. Семінар тривав два дні та завершився сьогодні у парафії святих Кирила і Методія, що у селі Крихівці Івано-Франківської міської ради. 

- Футбольний турнір "Меморіал Богдана Дебенка" стартував у Івано-Франківську. Цьогоріч у ньому беруть участь 8 команд із Прикарпаття, Чернівців, Львова і Володимир-Волинського. Триватимуть змагання до 23 серпня.

Інші випуски
Більше відео