Випуск о 19:00 від 22 липня 2019 року

22 лип. 19:00


- Станом на 18:45 ЦВК опрацювала 79,15% протоколів. На Прикарпатті по округу № 83 опрацювано 100% електронних протоколів, лідером є Оксана Савчук, у 84 округу наразі лідирує Ігор Фріс, 85 – Едуард Прощук, 86 – Олександр Матусевич, 87 - Зіновій Андрійович, 88 - Андрій Іванчук та 89 – Дмитро Сіреджук. Щодо багатомандатного виборчого округу, за даними ЦВК, прохідний п’ятивідсотковий бар’єр у парламент долають п’ять партій, а саме: «Слуга народу», «Опозиційна платформа – За життя», «Європейська Солідарність», Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» та партія «Голос». 

- Під час голосування та підрахунку голосів на Прикарпатті не зафіксували порушень, які можуть вплинути на результати виборів. Про це розповів координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Івано-Франківській області Богдан Морикіт. Водночас начальник Головного управління Національної поліції в області Володимир Голубош повідомив про тридцять одне повідомлення про порушення виборчого законодавства. 

- Двоє хлопців у стані алкогольного сп’яніння напали на поліцейського біля виборчої дільниці № 260418. Сталося це вчора у селі Акрешори Косівського району.

- Майже 20 тисяч заяв абітурієнтів на вступ надійшло у Прикарпатський національний університет  імені Василя Стефаника станом на  14:30. Сьогодні до 18:00 була остання можливість майбутнім студентам в електронному вигляді зареєструвати заяви за результатом зовнішнього незалежного оцінювання. 

Інші випуски
Більше відео