Випуск о 19:00 від 21 липня 2019 року

21 лип. 19:00


- 31% виборців проголосував на виборчих округах Івано-Франківщини станом на 16 годину. Про це повідомляє сайт ЦВК. Найбільше голосують у 83 округу з центром у місті Івано-Франківську –  більше 35%.

- 70 виборців у Брошневі втратили можливість обрати кандидата-мажоритарника та партію. Про це повідомив голова обласної організації Комітету виборців України Максим Лисюк. Причиною цьому те, що на виборчій дільниці забули поставити печатки на понад 800 бюлетенів. Процес голосування призупинили і викликали поліцію.

- Кандидатка у депутати по багатомандатному виборчому округу заявила в поліцію про порушення на виборчій дільниці у селищі Крихівці Івано-Франківської міської ради, а також про те, що їй заборонили складати акт та вигнали з приміщення дільниці.

- 755 виборців - сьогодні у Старому Угринові, що в Новицькій об’єднаній територіальній громаді, на Івано-Франківщині. За словами старости округу Тараса Федоріва, до Другої світової війни у селі проживало 1300 людей. Розповідає, що за радянських часів третю частину населення вивезли до Сибіру. Зараз в селі - 1 040 жителів, з них - частина заробітчани. Сьогодні голосування проходить без порушень, але більшу активність очікують після повернення виборців з церкви.

- Близько 60 людей станом на 14:00 проголосували на виборчій дільниці № 900109, що у Стокгольмі. Там - у столиці Королівства Швеції - перебуває кореспондентка UA: КАРПАТИ Ілона Шевченко. Вона дізнавалася, як сьогодні голосувала українська діаспора.

Інші випуски
Більше відео