Випуск о 19:00 від 02 липня 2019 року

2 лип. 18:30


- Оприлюднити погодинний графік робіт, які проводитимуть на золовідвалі Бурштинської ТЕС, - таке рішення сьогодні ухвалили члени комісії, що зібралися на засідання у Галицькій райдержадміністрації.

- 2 факти з ознаками непрямого підкупу під час агітації за кандидатів на території Івано-Франківської області в округах № 89 та № 83 вчора оприлюднили спостерігачі "ОПОРИ". Ці порушення виявили 27-28 червня.

У селищі Верховині зафіксували упаковки з бруківкою із написом «Від Сергія Басараба». А в Івано-Франківську на «БАМ фесті. Фестивалі добрих сусідів» поширювали агітаційну продукцію за кандидатку у нардепи, секретарку міськради Оксану Савчук та роздавали подарунки.

- Головою Долинської об’єднаної територіальої громади став Володимир Гаразд. Серед 10 кандидатів він отримав 31,15% голосів. Про це нам телефоном сьогодні повідомила секретарка міської виборчої комісії Лілія Дмитрів. За її словами, 5-відсотковий бар’єр подолали сім партій. 

- У Карпатах турист зірвався зі скелі. Трапилося це вчора увечері біля гори Шпиці на Верховинщині. Від отриманих травм чоловік помер. Загиблий –  житель села Красник Верховинського району.

Інші випуски
Більше відео